Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات با ارسال نامه‌ای به مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک سند یادداشت تفاهم ترجیحی بین ایران و جمهوری اسلامی ایران در سال 1382 را از درجه اعتبار ساقط اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس  براساس نامه‌نگاری مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت با سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات صنعت، معدن و تجارت، سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید عباسپور هم در نامه‌ای به وکیلی مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک اعلام کرد که سند یاداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است. 

در ادامه متن نامه سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات به مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک آمده است: 

«جناب آقای وکیلی 

مدیرکل محترم مرکز واردات و امور مناطق ازاد و ویژه گمرک 

موضوع: سند یادداشت تفاهم ترجیحی ایران و ازبکستان

با سلام و احترام

ضمن ارسال تصویر نامه شماره 98.230.36528 مورخ 1398.10.10 مدیرکل محترم دفتر آمریکا و اروپا سازمان توسعه تجارت ایران منضم به  یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068.77 مورخ 1397.12.24 بدین وسیله به اطلاع می‌رساند سند یادداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است. 

لذا مراتب جهت استحضار و صدور اقدام متقضی ارسال می‌گردد.

سعید عباسپور

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات»

***

در ادامه  همچنین متن نامه ارسالی بهروز الفت مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا در مورخ 1398.10.10 به سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات آمده است: 

«جناب آقای عباسپور

مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات 

با سلام 

احتراما، به اطلاع می‌رساند با استناد یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068077 مورخ 97.12.24 (پیوست)،‌سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

خواهشمند است دستور فرمایند این سند و لیست ترجیحات اعطایی میان دو کشور از کتاب مقررات صادرات وواردات چاپ سال 1399 حذف گردد.

بهروز حسن‌الفت

مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا»

در ادامه تصویر این دو نامه آمده است:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات یادداشت آمریکا جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان